به گزارش قدس آنلاین، وضعیت حمل و نقل هوایی در کهگیلویه و بویراحمد حال و روز خوشی ندارد و تنها دل خوشی به این بخش به دو پرواز در هفته به تهران و بالعکس بوده و توسعه پروازها نیز تنها در حد شعار باقی مانده و خبری از هواپیماها در آسمان زیبای این دیار نیست و یکی از مطالبات مردم این استان در سفر دوم رئیس جمهور به این استان افزایش پروازها است.
یکی از مهمترین دلایل عدم رغبت سرمایه گذاران برای حضور و سرمایه گذاری در بخشهای مختلف در استان کهگیلویه و بویراحمد توسعه نیافتگی حوزه حمل و نقل اعم از هوایی، ریلی و زمینی است در حالی میتوان گفت این دیار با داشتن بیش از ۲۰ درصد نفت و گاز کشور، ۱۰ درصد آبهای سطحی، بیش از ۳۰۰ جاذبه طبیعی و کم نظیر گردشگری، معادن غنی و ...بهشت سرمایه گذاری است.
کهگیلویه و بویراحمد با وجود واقع شدن در بین استانهای استراتژیکی همچون اصفهان، فارس، خوزستان و بوشهر از نبود یک شبکه حمل و نقل توسعه یافته در حوزه زمینی، ریلی و هوایی رنج میبرد تا جایی که هنوز بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر از جادههای روستایی این استان خاکی است.
صنعت حمل و نقل هوایی در جابه جایی مسافر سهم اندکی دارد اما این صنعت زیرساختی، شاخصی اساسی در توسعه هر منطقهای محسوب میشود و از این رو حمل و نقل هوایی نقش انکارناپذیری در زمان کنونی در عرصه اقتصاد، تجارت، سلامت و بهداشت، علم و دیگر موارد ایفا میکند.
فرودگاه یاسوج بعد از فرودگاه شهرکرد مرتفعترین فرودگاه کشور است با این تفاوت که فرودگاه شهرکرد در منطقه مسطح قرار دارد در حالی که فرودگاه یاسوج در کاسه قرار گرفته است و این شرایط را برای نشست و برخاست هواپیما خاص میکند.
مدیر فرودگاه یاسوج میگوید: هماکنون تنها دو پرواز در هفته به مقصد تهران و بالعکس داریم، در حالی قابلیت برقراری روزانه دو پرواز وجود دارد.
عنایت انصاریفرد با اشاره به پروازهای هفتگی فرودگاه یاسوج، اظهار داشت: در حال حاضر تنها دو پرواز در هفته به مقصد تهران برقرار است اما به جرات میتوان گفت این فرودگاه قابلیت برقراری روزانه دو پرواز را نیز دارد.
مدیر فرودگاه یاسوج با اشاره به سفر دوم رییس جمهور به این شهرستان، ابراز کرد: برقراری پرواز عتبات مهمترین مطالبه فرودگاهی مردم منطقه از آیت الله رییسی و مقام عالی وزارت راه و شهرسازی خواهد بود.
انصاری فرد گفت: علاوه بر برقراری پرواز عتبات، افزایش پرواز از فرودگاه یاسوج به تهران و نیز برقراری مسیرهای جدید نظیر مشهد، کیش و عسلویه از دیگر درخواست های مردم است.
مدیر فرودگاه یاسوج عنوان کرد: این فرودگاه آمادگی کامل برای برقراری پروازهای عتبات عالیات به ویژه در اربعین ۱۴۰۲ را دارد.
انصاری فرد افزود: پس از اعلام مرز هوایی فرودگاه یاسوج توسط رییس جمهور در سال گذشته، با اعتباری افزون بر ۶ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان، تمامی امور زیرساختی برای تبدیل این فرودگاه از داخلی به مرز هوایی انجام شده است.
وی تصریح کرد: فرودگاه شهدای یاسوج امروز از تمامی امکانات نظیر اداره گذرنامه، نهاد ریاست جمهوری، گمرک و سیستم های پاسپورت خوان برخوردار بوده و امیدواریم در عملیات اربعین امسال به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) خدمت رسانی کنیم.
نظر شما